Minusta

Olen Anssi Mäki, koulutukseltani ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, mielenterveyshoitaja ja KTM. Minulla on 25 vuoden työkokemus yritysmaailmasta päällikkötasolta. Olen toiminut asiantuntijana, projektipäällikkönä, esimiehenä, alaisena, esiintyjänä ja ryhmän vetäjänä, motivoituneena ja epämotivoituneena. Työuupumuksen itse kokeneena tiedän, miten ihminen voi alkaa hyytyä rooliensa puristuksessa, elämän kokonaiskuormituksen salakavalasti kasvaessa.

Coachina olen yritystoimintaa tunteva, analyyttinen ja sopivasti tavoitteellinen. Vähintään yhtä tärkeää lienee, että olen kuulemma helposti lähestyttävä, empaattinen ja huumorintajuinen. Coaching voi olla yhtä aikaa tehokasta ja mukavaa!

Viime vuodet olen tehnyt työtä psykiatrisen erikoissairaanhoidon osastolla ja avohoidossa. Tunnen mielenterveyden eri häiriöt ja niiden hoidon siis myös terveys- ja sosiaalitoimen näkökulmasta. 

Olen käynyt satoja terapeuttisia keskusteluja asiakkaiden kanssa ja ohjannut mielenterveyttä tukevia keskusteluryhmiä. Olen toiminut myös pari vuotta kriisikeskuksessa vapaaehtoisena, antamassa keskusteluapua jaksamisensa kanssa tilapäisesti kamppaileville ihmisille.